tirsdag den 29. juni 2010

Refreshing

Er lige hjemme og vende ovenpå Roskilde. Trængte til et bad, og her til aften var jeg som tidligere nævnt inde og se Eclipse. Dejligt at føle sig ren igen, men kan ikke vente til at komme tilbage til Roskilde i morgen.

Eclipse


Var her til aften inde til "gallapremiere" på Twilight Eclipse. Har egentlig tidligere været vild med både 1'eren og 2'eren, men pga den lange ventid på 3'eren, var min gejst desværre forsvundet. Dog må jeg konstatere at den var super god, og må indrømme at deres "love in the club" drama fanger mig. Så gejsten er tilbage. Så hvis du er til Twilight, så glæd dig;)

lørdag den 19. juni 2010

Saturday


I aften er der sneget sig endnu en fodboldfest på programmet. Det skal nok blive sjovt. Har min nye kjole på fra Cos, som jeg fandt på udsalg. Har fundet andre gode ting i ugens løb, men det bliver ikke i aften jeg får lagt det ind. Jeg vil gå ind og drikke med pigerne. God aften;)

fredag den 18. juni 2010

Roskilde


Efter en lang og sej kamp er det endelig lykkedes mig at skaffe billet til Roskilde. Egentlig havde jeg i ren dovenskab ikke fået købt, og pludselig var der udsolgt. Men nu er den i hus. Kan ikke vente!

mandag den 14. juni 2010

Dagens

T-shirt fra Samsøe, nederdel fra H&M og halskæde fra Stine Goya

søndag den 13. juni 2010

Helmut Lang



Inde på www.net-a-porter.com faldt jeg over springkollektionen fra Helmut Lang. Den indeholder blandt andet skulpturelle kjoler/toppe med draperinger i materialerne silke og jersey med de fedeste grafiske print. Det er helt bestemt værd at tage et kig!



Smukke Natalie

Danmarks modelhåb: Natalie Benard. Min smukke veninde, som gik show for Triumph Inspiration Award 2010 da 10 designstuderende kæmpede for en finaleplads i London. Vinderen blev Dennis Lyngsø, som havde Natalie som model. Natalie har tidligere været husmodel for Noir og har for nylig gået for Bianco samt Claire. Hende er jeg sikker på, vi kommer til at se i fremtiden på de internationale catwalks.

Brunch

Billeder fra brunch ude hos min veninde på Sluseholmen i dag.



lørdag den 12. juni 2010

New in

I dag var jeg lige et smut forbi Monki, hvor de havde 50 % på en stor del af deres varer. Jeg fandt et par sorte haremsbukser, som jeg egentlig har i forvejen, men som efterhånden er blevet ret slidte. Og da der nu også var halv pris, så var det næsten dumt ikke at købe dem. Billede 1 af t-shirt i sort/hvid med print er også fra Monki. Derudover dumpede jeg ind i H&M, hvor jeg fandt billig neglelak (4 for kun 25 kr) og en fin nederdel samt hvid sommerkjole. Derudover har jeg fået en kjole hjem fra Asos (andennederste billede). En asymmetrisk kjole med draperinger og med "indbygget" sort corsage. Den er super fin. Til sidst, men ikke mindst; Min blazer. Materialet er super dejligt, og derudover er den rigtig let. Ret praktisk her til sommer. Længe leve funktionalitet:-)






fredag den 11. juni 2010

SATC 2

Fra i dag fredag, hvor jeg har været ude med en veninde og se SATC 2. Den var rigtig god, bedre end 1'eren efter min mening. Dog vil jeg ikke yderligere komme ind på den, da jeg er sikker på, at de fleste efterhånden har set den. Hvis ikke kan den anbefales!!!;) God aften

mandag den 7. juni 2010

Next buy

Faldt forleden over et par forskellige bøger inde i Wood Wood. Faldt over én speciel, en grafittibog fra de Københavnske gader. Den var mega inspirerende, og derfor gik jeg ind på Amazon.com for yderligere at tjekke udvalget af street art. Det er overraskende stort, og man kan købe alle slags bøger. Så næste netkøb inden for meget kort tid bliver helt sikkert denne bog; Street Art from Five Continents. 384 siders street art fra hele verden. Glæder mig til at stikke næsen i den!

fredag den 4. juni 2010

Goya igen igen



Er blevet forelsket i den pastelfarvede trend. Og da jeg ikke kan få nok af blazere er jeg også faldet for blazeren på det øverste billede. Den er fra Stine Goya. Den lækre detalje med de orange lommer gør den endnu mere unik. Men jeg må desværre forholde mig til en billigere udgave, da prisen ligger i den lidt dyrere ende. Heldigvis er min veninde så heldig at have den, så må sende forelskede blikke efter den når hun trækker i den. Har i stedet fundet blazeren på det nederste billede på Asos til kun 560 kr. Den har også den dybe v-udskæring og er også lavet i silke.



Issues?

Et snapshot fra min ihærdige kamp om, at få alle mine højtelskede modemagasiner med ind i lejligheden. Var godt klar over, at jeg havde mange, men ikke så mange. Jeg har vist fortrængt mit lille issue med magasiner.

torsdag den 3. juni 2010

Næsten weekend


I dag har været en dejlig dag! Har taget mig en fridag for at ordne praktiske ting mht flytningen på lørdag. Efter det praktiske var ordnet, tog jeg mig en strøgtur i det skønne vejr. Fandt desværre ikke andet end en nederdel. Derefter gik jeg over i Kongens have med min gode ven Jeppe, og nu er jeg lige kommet hjem fra en dejlig cafétur med en kollega. I aften skal jeg ind til byen og have drinks med nogle veninder. Mon man skulle aflægge visit til Distortion? God aften:)